Apassionant veritat, AmoR

Apassionant veritat, AmoR
hO Som ToT, Som FoC

divendres, 12 de febrer del 2010

Per què? ..........I per què no?

Per què viure somniant si es poden viure els somnis? Per què no canviar el concepte del que és un somni i el que és la realitat, si alfinal tot resulta ser un joc. En el qual pot guanyar o perdre, o simplement sempre guanyar. Per què mantenir les pors en el somni de la realitat, si comencem i acabem en el tot. Per què viure amb la sensació de prudència per no perdre la vida, si la vida acaba en el moment que deixes de lluitar pel que realment vols i pel que dóna sentit al teu existir. Qui ens ha ensenyat a tenir por, si en tenim tanta, i en realitat gairebé mai està en perill la nostra supervivència.
Per què no deixar les pors com si fossin cosits d'un pesat abrig, el qual ens treiem quan ja no fa fred.
Avui em trec una màniga, demà em treuré l'altra, i passat confirmaré que fa la temperatura perfecta per vestir només la il·lusió de la meva pròpia pell.
Quin sentit té portar en aquest viatge cada cop més i més roba, que ens incomoda però que seguim creient necessària, fins que no podem ni avançar del pes que portem a sobre. Si el viatge consisteix en moure'ns tan lleugerament com ens sigui possible, per fluir com ho fa una gota en un riu d'abundant aigua.

3 comentarios:

Pansulito ha dit...

I si el que realment fa por es treure's l'abric, i si realment les demés pors, no són sinó excuses per no enfrontar la realitat.

I si no ens atrevim a guanyar.

I si ningú ens ha ensenyat a tenir por, i som nosaltres els que necessitem estar atemoritzats...

kusarikku ha dit...

Sí, el que realment fa por es treure's l'abric... Has trobat la qüestió, tenim por a guanyar, ens asusta tant...ens aferrem a la por per no haver de lluitar... aiii, hi ha algú què ho entengui? jajaja

Pansulito ha dit...

Jajajaja, no sé, tú q creus, hi ha algú!!??

Hi ha qui diu que, el més interessant de tenir un desig, no és aconseguir-ho sino tot el procés d'elaboracío del dessig i d'intent de consecució. Una vegada has aconseguit allò desitjat, deixa de tenir valor.

Llavors a em plantejo la pregunta:

Poder és més còmode somiar amb una vida ociosa, plena de viatges i sense oblogacions, com a ideal de vida. Que tenir l'empenta d'abandonar-ho tot, fer auqests viatges, tenir aquest estil de vida, i després adonar-te'n que no és ni de bon troç el que esperaves, ni el que realment vols...?? Que fa més por, reunir el valor x dur a terme un somni, o enfrontar-se amb la frustració de veure que el teu somni no és el que realment buscaves, que estaves equivocat/ada.

Què fa més por, Laia, tenir un somni i tranformar-ho en realitat, o trobar-te que aquesta realitat aconseguida no era més que un somni, res semblant al que creies desitjar...!!??jijijjiji

Template Designed by Douglas Bowman - Updated to Beta by: Blogger Team
Modified for 3-Column Layout by Hoctro